Замяна на задно стъкло iPhone 11 Pro Max

Всяка година Apple пуска все по-модерни модели на своите смартфони. Въпреки здравината на корпуса, те изискват максимално внимателно боравене. Силно се препоръчва да не изпускате устройството, да го носите без калъф в един джоб с метални ключове и монети.

IPhone-11-Pro-Max

Замяната на задното стъкло на iPhone 11 Pro Max е сложна задача и изисква много опит. Нашите специалисти ще могат да го направят с максимален разход на време за вас. 

Кога е необходима замяна на задното стъкло за iPhone 11 Pro Max?

Процедурата за инсталиране на ново задно стъкло може да е необходима в следните случаи:

  • след падането на устройството повърхността е покрита с пукнатини или чипове, други механични дефекти;
  • собственикът желае да актуализира външния вид на устройството преди последваща продажба;
  • необходимо е да промените цвета на задния капак.

Най-често замяната се изисква именно поради механични повреди – произтичащи от падането на устройството. И често в смартфона се провалят други компоненти (модем, високоговорител или други) след удара. В този случай, в допълнение към инсталирането на ново задно стъкло се изисква извършване на възстановителни работи.

 При липса на подходящ опит не се опитвайте да ремонтирате телефона сами. Тази процедура е сложна. Тя изисква не само умения, но и специално оборудване. Неквалифицираната намеса често води до сериозни щети. Около 30% от всички устройства, които идват при нас, са „жертви“ на домашни майстори. Възстановяването на нормалната работа на такива устройства ще струва много повече.

Стъпки за замяна на задното стъкло iPhone 11 Pro Max

Самият алгоритъм за отстраняване на задния капак не е претърпял големи промени – в сравнение с предишните модели. Тя задължително включва следните основни стъпки:

  • с помощта на лазерна машина се отрязва лепилото, което се намира под задното стъкло. След тази процедура парчетата задно стъкло се отстраняват лесно;
  • остатъците от лепилото се отстраняват, повърхността се подготвя за монтиране на ново задно стъкло;
  • прилага се специално фабрично лепило и се инсталира ново стъкло ;
  • телефонът се поставя в специална преса и се поддържа необходимото време за пълно изсъхване. 
11-Pro-Max

Тази процедура изисква точност, внимание и разбиране какво точно правим. Ние разполагаме с необходимото оборудване и опит за това! Очакваме ви на посочените телефони или тук на място. GSMservice е правилният избор за вас!