Ремонт S5

ремонт на samsung s5При този модел на Samsung, както и останалите нови модели на марката, е използвано защитното стъкло Gorilla Glass. От това произтича и основният проблем на тези устройства, а именно образуването на пукнатини по екрана дори и при минимален удар.

Неправилно е схващането на мнозина, че това стъкло е нечупливо. Всъщност то е трудно податливо на надраскване, но допирът до метални предмети обикновено се оказва фатален. Ако екранът на любимия ви телефон се счупи, не предприемайте ремонти на своя глава, а потърсете услугите на професионален сервиз, който предоставя гаранция за извършената услуга.

Заради прецизността на изработката на екрана, ще са необходими специални инструменти за подмяната му. Този ремонт може да бъде извършен единствено от специалисти.

Повреда може да настъпи и при говорителя. Когато вие чувате събеседника си, а той вас не, със сигурност има проблем с говорителя за провеждане на разговори. Ако не чувате мелодия при звънене, а сте сигурни, че не сте спирали звука, значи повредата е в полифоничния високоговорител.

Сервиз за Samsung Galaxy S5

Какъвто и проблем да възникне с вашия Samsung Galaxy S5, потърсете услугите на сервиз, който гарантира качествена услуга.

В случай на всякакъв проблем с вашия любим смартфон, можете да се обърнете към нас от Gsmserviza. Позвънете на посочения телефон 0889-111-101 и ние ще се заемем с проблема.

Ние разполагаме с професионално оборудване за ремонт на всички нови модели смартфони, излизащи на пазара. Нашите майстори са добре подготвени и ще ремонтират бързо вашия Samsung Galaxy S5 за броени часове.

Съветваме ви да не предприемате никаква външна намеса по повредения телефон, за да не задълбочите проблема. Ние ще направим безплатна диагностика на вашето устройство и ще се заемем веднага с ремонта. Гарантираме качество на услугата и работим само с оригинални части за смяна. Това допълнително гарантира дълга експлоатация на телефона след направения ремонт.

Нашият екип се състои от професионалисти с дълъг и успешен опит, които имат стотици доволни клиенти.