Ремонт на iPhone 7

iphone 7 сервизНай-новата разработка на софтуерният гигант Apple вече е с нас от няколко месеца. Но, за съжаление, вече може би се нуждаеш от наистина качествена и изгодна услуга, свързана с твоя нов и така чакан телефон ?
Известно е, че тази компания произвежда едни от най-добрите телефони. Но.. само за няколко секунди чисто новият ти телефон може да пострада.
Марката, освен с качеството на продуктите си, е известна и с „чупливите екрани“, от които се оплакват много потребители, търсещи подходящ сервиз за ремонт на телефона си.
Всички мислим, че няма да ни се случи, но всичко става преди да сме осъзнали ситуацията – падане и счупване, напукване на екрана, проблеми с тъч скрийн повърхността, кратък живот на батерията или какъвто и да е друг проблем – ние можем да го разрешим.
Като от всеки добър GSM сервиз, ние знаем, че не можеш да чакаш твърде много, за да ползваш телефона си обратно. Точно поради тази причина, ние връщаме даденото устройство за поправка само до няколко часа при експресна поръчка.

Ремонтът на Iphone 7 задължително ще бъде:

  • много евтин – цената ще бъде възможно най-ниска за съответната услуга;
  • качествен – работим само с оригинални части за всички марки телефони;
  • с възможност за преглед и тест преди плащане – винаги ще може да прегледате и тествате Вашия телефон преди да платите ремонта;
  • дълготраен – няма да се налага дълго време да посещавате сервиза ни след ремонта.

Сервизиране на iPhone 7

Всичко, което трябва да направите, за да започнем ремонта, е да се свържеш с нас. Може да го направите чрез контактната форма на сайта ни, на имейл office@gsmserviza.com или на телефон 0889-111-101, където ще отговорим веднага. Ако пък имаш някакви въпроси – не се колебай, просто ни звънни. Ще получиш безплатна експертна консултация + оглед в нашия сервизен център за постигане на най-добро качество.

Как се осъществява поправката

Ето едно видео, където се извършва разглобяване на Apple iPhone 7: