Ремонт на iPhone 5

сервиз iphone 5Смартфонът вече не е лукс, а необходимост за съвременния човек. Разнообразните модели на пазара отговарят на нуждите на всеки един потребител на мобилна услуга.

Факт е, че един път докоснали се до семейството на iPhone, хората рядко изневеряват на марката. Смартфонът на Apple се отличава със стилен дизайн и качествена изработка.

Въпреки че на пазара вече е iPhone 7, феновете на Apple не изоставят своите устройства, дори и да са по-стар модел. Достатъчно е да се грижите достатъчно добре за него и може и да не се стигне до услугите на ремонтен сервиз.

Сервиз за iPhone 5

Iphone 5 също има своите слаби места и нужда от ремонт понякога. Моделът се характеризира с неустойчивост на телефона при падане. Дисплеят лесно се надрасква и чупи — недостатъци, които в по-новите модели са почти избегнати.

В случай че не сте предвидили възможността за нараняване на дисплея на телефона и не сте сложили подходящ калъф, повредата при изпускане ви е гарантирана. Тук е моментът да потърсите коректен сервиз, който ще ремонтира вашето устройство бързо и качествено.

Един качествен ремонт на Iphone 5 изисква използването на оригинални части и подходящи инструменти. Ремонтът трябва да бъде извършен от професионалист с достатъчно опит. В никакъв случай не се захващайте сами с отстраняване на неизправностите на вашия Iphone 5.

GSMserviza е на ваше разположение. Ние имаме редица доволни клиенти, които продължават да използват ремонтираните си устройства. Ние ще извършим необходимия ремонт на ниска цена веднага след като извършим качествена безплатна диагностика на телефона. Работим само с оригинални части и даваме 100% гаранция за качеството на извършените услуги.

Кратки срокове за поправка

Изключително важно е да отбележим, че сроковете за изпълнение на ремонтните дейности при нас са сведени до минимум. Буквално за часове повредата на вашето устройство ще бъде отстранена.

За да можете да се възползвате от качествената ни услуга, достатъчно е да се свържете с нас на посочения телефон: 0889-111-101.