Проблеми в звука на iPhone устройствата

Ако говорител на вашият модел iPhone не работи или няма звук в слушалките, моля свържете се с GSM SERVICE и оставете запитване на сайта ни. Нашият екип ще проведе безплатна диагностика, която точно да определи причината за тази повреда и възможностите за нейното премахване.

Проблеми със звука на iPhone

Ние се опитахме да се намерим и да се съберем на едно място най-честите причини за тази повреда, и ще ви ги представим накратко за да бъдете внимателни при експлоатацията на телефона.

Говорителят на iPhone не работи – Основни причини

 • Замърсяване на говорителя;
  Защитна мрежа не е в състояние да изхвърля финните частици попадащи върху нея и затова с течение на времето говорителят може да се задръсти. В този случай възпроизвеждането на звука ще бъде с лошо качество,а в отделни случаи, дори звука липсва.
 • Попадането на влага под тялото и на говорителя;
  Попаднала течност също е причина за липса на звука. Тя окислява елементите и техните връзки, дори след изсушаване със сешоар или в торба с ориз. Ще помогне само почистване на iPhone от влага и прецизна диагностика на засегнатите части.
 • Механични повреди;
  iPhone, за продължително време на експлоатация е изложена на множество физически въздействия, от падане от височина и натъртвания, до неволно изпускане. Ако говорител не работи, ние ще помогнем това да се промени.
 • Повреда в Mini-Jack-a;
  Причина за лошото възпроизвеждане и липсата на звук в слушалките, стават повреди и счупвания, намиращи се във вътрешността на смартфона. Това може да е следствие от натрупване на прах и мръсотия, но може и да бъде повреда в някой важен детайл. Внимателно преценете ситуацията и потърсете помощ за този проблем.

Вашият коментар