Ремонт на Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge е един от водещите смартфон на корейската компания. Ако го сравните с предшественика му, екранът се е увеличил диагонално до 5,5 инча. Външно дизайнът не е претърпял особени промени, но нивото на използваемост се е увеличило значително поради извития заден панел. 

При разработването на дизайна на смартфона Samsung Galaxy S7 edge производителят не прави компромиси. В резултат на това всички предимства на най-новите технологии са затворени в елегантен и ергономичен корпус. Смартфонът изглежда страхотно, перфектно ляга в ръката и предоставя истинско удоволствие на собственика си. 

Galaxy S7 edge работи бързо и безпроблемно, като уверено обработва всяка част от допълнителните данни на вашата microSD карта с памет. Въпреки увеличения капацитет на батерията, смартфонът се зарежда бързо както по жичен, така и по безжичен начин.

Телефонът има защита от прах и вода по стандарта IP68. Samsung реши да върне поддръжката на допълнителни карти с памет, който се намира заедно със слота за SIM картата. 

Основата на екрана на този мобилен телефон е AMOLED матрица с резолюция 2560*1440, а плътността е 534 ppi. Матрицата стана значително по-добра от предшественика поради въвеждането на множество нови технологии. Дълбочината на цветовете, яркостта и контраста са просто удивителни – картината на телефона е идеално видима както в слънчев ден, така и в дълбока нощ. Трябва да се отбележи, че функцията за автоматично регулиране на яркостта работи добре. За хора с различна чувствителност на цветовете има възможност за промяна на цветовия профил.

Функцията Always On Display изглежда доста хармонично. Нека обясним за тези, които може да не са наясно: докато сте в режим на готовност, част от екрана остава активна, може да показва календар или известия с часовник.

Качеството на снимките и видеоклиповете в основната камера се превърна в по-добро. Огромна роля тук играе матрицата с увеличен размер и системата за автоматично фокусиране Dual Pixel. В условия на слабо осветление Galaxy S7 Edge Отлично се справя със снимането, за което силно помага на оптичния стабилизатор и активно помага дори при запис на видео в 4K резолюция. Всяка снимка има висока острота и липса на изкривени цветове. 

За графиката отговаря Mali-T880, чиято производителност се е подобрила с до 80%, в сравнение с предшественика си. 

Показателите за автономност са на доста високо ниво. При продължително гледане на видеоклипове в Full HD, той може да работи около 17 часа. И тук е важно не само батерията с капацитет 3600 mAh, но и AMOLED-матрица, чипа с ниска консумация на енергия и допълнителни функции за пестене на енергия. Смартфонът може да се зарежда от 0 до 100% за 1ч. 40 мин., докато не можете да активирате дисплея, в противен случай скоростта на зареждане ще намалее незабавно. S7 Edge поддържа безжична технология за зареждане.  

Ремонтът на смартфони Samsung Galaxy S7 Edge, като се има предвид сложността на някои видове ремонт, изисква задълбочени познания за решаване на конкретни проблеми. Нашият сервизен център GSMservice разполага с оборудване на високо ниво, а квалифицираният професионален подход на нашите служители ви позволява да сте сигурни в качественото изпълнение на всички необходими сервизни и ремонтни работи. Ние извършваме ремонт на телефони Samsung Galaxy S7 Edge дори и с най-висока сложност, включително подмяна на извития екран или възстановяване на работата на системната платка. Обръщайки се към нас, Вие гарантирано ще получите високо ниво на професионализъм и обслужване в най-кратък период от време за достъпна цена.