Замяна на стъклото на iPhone XS

Безспорно появата на трите нови продукта на Apple предизвикаха голям интерес сред феновете на новите технологии. „Гвоздея“ на програмата – iPhone XS, окончателно се открои сред тях със своите уникални качества: кристален дисплей, мощен процесор, уникални технологии за обработка на изображенията, система True Depth. При това, цената на смартфона се оказа по-изгодна и с течение на времето ще продължи да намалява.

Счупено стъкло на iPhone XS

Въпреки всички технологични подобрения, производителите не успяват да направят устройствата неуязвими, а най-предпочитана услуга е смяната на стъкло, което е най-крехко сред мобилните устройства.

Замяна на стъклото на iPhone XS

GsmServiza.com работи с проверени доставчици на компоненти, които гарантират качеството на доставените стоки. Допълнително целостта на touchscreen и на дисплея се проверява основно от нашите техници, преди да бъде поставено. Този подход позволява да се елиминира напълно използването на дефектни или нестандартни резервни части.За диагностиката на вашето устройство ние използваме съвременно оборудване, което показва дори най-малкото отклонение в неговите функции и възможности.
Ние ценим всеки клиент, осигурявайки конкурентни цени на всички видове услуги.

Кога се налага да използвате услугите на сервизен център:

  • устройството не разпознава вашите действия и команди;
  • забелязвате известно увреждане на екрана;
  • tochsreen отказва да работи без видима причина за това;
  • забелязвате изкривяване и размиване на екрана;
  • системните приложения блокират работният процес на устройството за дълъг период от време.

Вашият коментар