Замяна на стъклото на iPhone XS Max

Актуална услуга от GSMServiza.com

Феновете на продуктите на  известната „ябълка“ с голям интерес и нетърпение очакват появата на новите продукти на технологичния пазар. Топ модел тази година получи OLED-дисплей с диагонал от 6,5 инча. Производителя реши да се откаже напълно от скенера за пръстови отпечатъци в полза на системи от камери и сензори True Depth, които се намират на предния панел под предпазния слой Gorilla Glass стъклото. Поради тази специфика увреждането на touchscreen заплашва сериозно цялостното нарушение във функционалностите на новият модел смартфон.

Понякога колкото и да се стараем да предпазим устройството от дадена повреда, не успяваме и дори най-дребната пукнатина може да се окаже фатална. В този случай ви съветваме да потърсите помощта на опитни професионалисти в тази сфера за да подпомогнат решаването на този проблем. В нашият сервизен център предлагаме тази услуга и гарантираме бърза замяна на повредените части, като предлагаме гаранция за качество на материалите с които работим.

Подмяната на стъклото на iPhone XS Max все повече набира скорост в търсенето поради нововъведенията, които се наложиха сред новите модели. За разлика от по-старите устройства, където задният панел е направен от метална сплав, която предпазва устройството, новите  технологии притежават напълно стъклен корпус.

Причината за тази замяна е въвеждането на безконтактното  зареждане. Неговата работа включва докосване на задния панел на смартфона до зарядното, при което наличието на метални частици би било направило зареждането на батерията невъзможно. Именно поради тази причина инженерите на „ябълковата“ корпорация, трябваше да направят актуализация на задния панел и да го изработят от стъкло.

Въпреки че производителят декларира, качество на използваният материал (повърхност, произведена по специална патентована технология, преминавща през няколко етапа на обработка), падането от определена височина върху асфалт или плочки могат да станат фатални за вашият смартфон.

Замяна на стъклото на iPhone XS Max: актуална услуга от GSMServiza.com

Вашият коментар