Смяна на стъкло за Samsung Galaxy S8

С появата на новите модели от серията Galaxy Samsung се стремят да достигнат все по-големи успехи на технологичният пазар. Дизайнът на техните нови Galaxy S8 и S8 Plus са разработени от рационализирани стъклени панели, които обгръщат устройството от всички страни.

Счупено стъкло Samsung S8

Главната особеност на новия флагман е почти пълната липса на странични рамка и заоблени ръбове на дисплея. Благодарение на симетричен дизайн и този смартфон е много удобен за използване дори с една ръка.

Корпуса е направен от стъкло и метал. S8 е първият смартфон с Bluetooth 5.0, а това означава не само повишена скорост на трансфер на данни, но и възможност за едновременно свързване на две устройства. Под дисплея сега няма сензорни клавиши. Всички клавиши са скрити за да се освободи повече място. Клавиш HOME реагира на звукова команда и се вижда дори и на заключен екран, благодарение на Super AMOLED-дисплей и функцията на Always On Display.

Красиво! Да, определено са красиви! Но всяко падане може да стане фатално. И това, въпреки факта, че двете му страни имат последно поколение защитно стъкло Gorilla Glass 5. Но стъкло е стъкло. И много „дроп-тестове“ потвърждават това.

Добрата новина е, че ние от GsmServiza ще ви осигурим качествен ремонт , като се стремим да работим на конкурентни цени изгодни за нашите клиенти.

Вашият коментар