Замяна на стъкло iPhone Xs Max

Iphone Xs Max, произведен от Apple, се отличава с висока якост. Въпреки това, при небрежно боравене, вероятността от повреда е голяма. Слабото място на всеки сензорен смартфон е неговият екран. Но увреждането на дисплея е особено трудно. Най-често стъклото поема всички отрицателни последици. Достатъчно е просто да го замените-процедурата не отнема много време.

Въпреки сравнително здравата конструкция, замяната на стъкло с iPhone Xs Max се изисква сравнително често. Причините за увреждането му могат да бъдат следните:

  • продължително носене на устройството без калъф – в резултат на което екранът е покрит с мрежа от драскотини, появяват други механични дефекти, които не позволяват нормалното функциониране на смартфона;
  • изпускане на  телефона върху твърдата повърхност;
  • повреда вследствие на силен натиск, най-често при носене в джоб и сядане върху устройството;

Замяната на стъклото iPhone Xs Max с оригинала трябва да се извършва от професионалисти. Често в нашия сервизен център попадат устройства, станали жертва на“домашни майстори“. Квалифициран ремонт е възможно само при наличието на специално оборудване, голям опит. Заслужава да се отбележи: когато се опитвате да отворите устройството, можете да повредите дънната платка или други компоненти.

Всичко това води до увеличаване на разходите за ремонт, неговата продължителност. Понякога падането на устройството върху твърда повърхност води до счупване на различни компоненти. Окончателната диагноза ще ви бъде предоставена от нашият служител само след внимателна диагностика на устройството..

Основни стъпки за инсталиране на стъкло

Разликите в дизайна на модула на екрана на старите версии на iPhone и флагманите са минимални. Ремонтът на iPhone Xs Max и замяната на стъклото включват следните основни стъпки:

  • с помощта на шпатула и специално острие рамката се отстранява от екрана;
  • устройството се фиксира върху специална машина и се загрява до температура от 80 градуса по Целзий;
  • между стъклото и поляризатора има специален полимерен – внимателно се разделят повърхностите един от друг;
  • с помощта на специални почистващи препарати се отстранява старото лепило. Използват се пластмасови шпатули. След това се извършва монтаж в обратна последователност. 

Замяната на тъчскрийн iPhone Xs Max се изисква сравнително рядко. Но ако възникне такава необходимост, нашите специалисти лесно ще изпълнят тази процедура.

Доверете ни се и ще останете доволни! Очакваме ви!