Samsung пуска Maintenance Mode, нова функция за скриване на вашата лична информация

Samsung Electronics днес започва глобалното внедряване на Maintenance Mode, нова функция за поверителност, идваща за избрани устройства Samsung Galaxy, след успешна пилотна програма в Корея и първоначално стартиране в Китай. Режимът на поддръжка може да облекчи безпокойството на потребителите, което идва от предоставянето на лично устройство на някого за ремонт, като позволява на потребителите да блокират достъпа до тяхната лична информация, като техни снимки, съобщения или контакти.

Maintenance Mode е начин за създаване на отделен потребителски акаунт, когато предадете устройството си за ремонт, така че те да могат да работят с основните функции, без да имат достъп до каквато и да е ваша лична информация. Всичко, което потребителят трябва да направи, е да избере режим на поддръжка в менюто „Грижа за батерията и устройството“ в „Настройки“ и да рестартира своя смартфон. Веднага след като се рестартира, цялата им лична информация, включително техните снимки, документи и съобщения, ще бъде ограничена.

След като режимът на поддръжка е включен, лицето, на което е поверено устройството, също няма да може да извлича приложения, инсталирани от потребителя. Данните или акаунтите, генерирани при използване на режим на поддръжка, се изтриват автоматично веднага щом собственикът излезе от режима на поддръжка. Те ще могат да изтеглят приложения от Galaxy Store, но те ще бъдат автоматично изтрити заедно с всички данни или акаунти, създадени веднага щом собственикът излезе от режима на поддръжка.

Maintanance Mode в Samsung

Устройствата Samsung Galaxy са защитени от Knox, защитната платформа на Samsung за защита, която предлага многопластов подход към защитата. Чрез открито сътрудничество с доверени индустриални партньори, всички потенциални заплахи могат да бъдат открити и неутрализирани по-бързо. Интегрирани хардуерни и софтуерни предпазни мерки за сигурност във всички области на устройството, от чиповете вътре до изтеглените от потребителите приложения. Защитата в реално време гарантира, че сигурността се прилага постоянно, ден и нощ. С тази водеща в индустрията сигурност, потребителите могат да бъдат сигурни в поверителността си. Устройствата Samsung Galaxy позволяват контрол и прозрачност с функции като табло за сигурност и поверителност и мениджър на разрешения, така че потребителите могат лесно да определят какво се случва с техните данни.

Ремонт на Samsung

Нашият сервиз предлага ремонт на смартфони Самсунг от всяко поколение. Разгледайте специализираните страници за поправка на Самсунг.