Ремонт на iPhone през 2023-та

Когато става въпрос за ремонт на iPhone, искате да поверите вашето устройство на най-добрите в бизнеса. Ето защо имаме удоволствието да ви запознаем с най-новия и надежден сервиз за ремонт на iPhone в София – GSMServiza.

В GSMServiza сме специализирани в поправката на всички модели iPhone, от най-старите до най-новите. Ние използваме само висококачествени части и нашите техници са висококвалифицирани и опитни. От напукани екрани до повреди от вода, ние разполагаме с експертизата и оборудването, за да върнем вашия iPhone да работи като нов.

Ето само малка част от услугите, които предлагаме:

  • Смяна на екрана: Ако екранът на вашия iPhone е напукан или счупен, можем да го заменим с чисто нов.
  • Смяна на батерията: Ако батерията на вашия iPhone не държи заряд както преди, можем да я сменим вместо вас.
  • Поправка на повреда от течност: Ако вашият iPhone е бил изложен на вода или други течности, донесете го при нас и ние ще направим всичко възможно да поправим повредата.

Но това не е всичко! Ние също така предлагаме гаранция за всички наши ремонти, което ви дава спокойствие, че вашият телефон е в добри ръце. И ние се гордеем с нашата бърза и ефективна услуга, така че няма да останете без своя iPhone дълго.

Не доверявайте скъпоценния си iPhone на никого. Донесете го на експертите в GSMServiza и ние ще го върнем да работи като нов за нула време. Свържете се с нас днес, за да насрочите своя час за ремонт!