Ремонт на Philips X586

Холандската компания Philips представи своята новост на технологичния пазар – нов смартфон Philips X586. Този модел има технология за защита на очите – SoftBlue, която предпазва зрението от отрицателни лъчи и в същото време осигурява великолепно предаване на цветовете. Днес в нашия преглед ще разгледаме всички предимства на новото устройство, както и ще се запознаем с редица интересни и важни характеристики.

Дизайнът на телефона е доста прост, с ясно изразени остри ъгли. Материалът на задния панел е матова бяла пластмаса, която е много приятна на допир. Тесните ленти отгоре и отдолу на задния панел на корпуса добавят дизайн на финес, който другите потребители вече са забелязали в отзивите си. Алуминиевата рамка на устройството е направена в цвят „шампанско“. На върха има 3,5 мм вход за слушалки, отдолу има микро-USB конектор. Слот за две SIM карти и карта с памет се намира на левия ръб на устройството. Благодарение на две SIM карти можете лесно да организирате живота си, удобно разделяйки контактите на телефона в 2 групи, като същевременно използвате два телефонни номера. Това е много удобно, тъй като ви позволява да носите само един телефон, вместо 2. 

Мобилният телефон разполага с 5-инчов HD дисплей и има компактен корпус. За такава висока производителност на новия смартфон е отговорен 64 битов четириядрен процесор, който е в състояние да се справи с високи натоварвания, включително да се справи с пускането на различни игри. Подобно пълнене позволява на модела да спечели високи резултати в отзивите от потребителите и да работи стабилно без най-малък намек за спиране. Устройството работи на iOS Android 6.0.

16 GB вътрешна памет и 2 GB работна памет ще ви позволи да се насладите на пълно и удобно използване на мобилният  телефон. Сега ще имате достатъчно място за запомнящи се снимки, забавни видеоклипове и любими приложения. 

13-мегапикселовата камера с възможност за автоматично фокусиране и ярка светкавица може да създаде качествени ясни снимки. Вашите възможности са безкрайни, благодарение на различни допълнителни ефекти, както и възможността за създаване на панорамни снимки вашите снимки ще играят с нови пейзажи. 

IPS дисплей осигурява висока наситеност и яснота на изображенията. Новият смартфон на холандския производител има широк екран с диагонал 5 инча и висока резолюция, която ви позволява да видите дори най-малките детайли в снимки и видеоклипове, като нито един детайл няма да ви избяга. Благодарение на IPS технология ви се  осигурява отличен зрителен ъгъл. Функцията за управление на телефона на широк екран също е на разположение, което ви позволява удобно и бързо да преглеждате желаните сайтове.

Новост от Philips е поддържката на удобно търсене на данни в режим 4G (както и LTE), всичко това осигурява високоскоростен пренос на данни и ви позволява да се насладите на по-големи и по-добри възможности на вашия смартфон.

Съвременната технология за пръстови отпечатъци ви позволява да ограничите достъпа на външни лица до вашите лични данни. Трябва само да инсталирате пръстов отпечатък с помощта на специален сензор. Сравнявайки редица предимства с минали версии, можем да кажем, че за такава цена не купувате телефон, а интелигентен асистент. Ценителите на времето точно ще оценят новостта по достойнство.

Ремонт на Philips X586

Ние извършваме безплатна диагностика на мобилно устройство, която дава възможност за идентифициране на различни увреждания и предотвратяване на по-нататъшни последствия. След проведената диагностика клиента има право да реши въпросът за необходимостта от ремонт, както и достъпността на ценовата листа. 

При нужда просто ни се обадете. Насреща сме за всички въпроси, които ви интересуват. 

Ако имате нужда от бърз и качествен ремонт за вашият Philips X586 сервизен център GSMservice е точното място! Очакваме ви!