Ремонт на Vivo V15 Pro

Компанията Vivo, въпреки факта, че принадлежи към най-големите производители на мобилни устройства, на българският пазар е слабо известна и купувачите предпочитат в по-голяма степен продуктите на известни марки,добре познати и изпитани. 

В рамките на текущия преглед ще разгледаме смартфона Vivo V15 Pro, ще разкажем за силните и слабите му страни, ще сравним решенията от конкурентите и ще разкажем за всичко, което трябва да знаете, преди да купите.

Топ 5 на Vivo V15 Pro

 • предна камера-перископ
 • FullHD s-AMOLED Display
 • 6 GB RAM
 • отлична тройна основна камера
 • NFC

Дизайн

Смартфонът напълно експлоатира популярната тенденция за текстуриране на задния капак на смартфона, което определено добавя няколко точки към естетическото възприятие на устройството. 

Самата тя е изработена от защитена пластмаса и е оборудвана с метални вложки, осигуряващи удароустойчивост на конструкцията. 

В десния край са бутоните за управление на силата на звука и бутонът за включване на устройството. Има и слот за SIM карти и MicroSD. 

Отдолу виждаме основен високоговорител, архаичен микро-usb и вход за слушалки. Скенерът за отпечатъци е вграден в екрана, така че единственият елемент на гърба е системата за камери, която осигурява максимално използваемо пространство на екрана, благодарение на формата на перископа. 

Дисплей

Екранът в Vivo V15 Pro е направен от технологията sAMOLED и има FullHD резолюция, което означава, че ни очаква великолепни цветопредаване, отлична яркост, както и енергийна ефективност на високо ниво, която е известна с този тип екрани. 

От приятните малки неща можем да отбележим качественото защитно покритие и отличната четливост от екрана, дори при условия на пряка слънчева светлина. 

Батерия

Вградената батерия има капацитет от 3700 mAh. Въпреки факта, че този обем е трудно да се нарече феноменален, енергийната ефективност на дисплея и подобрената техническа процедура вършат своята работа – смартфонът работи тихо през целия ден, дори и в режим на активно използване на функционалността. Поддържа се система за бързо зареждане.

Изпълнение

Като чипсет, с цел да се намали малко крайната цена на апарата, беше избран Snapdragon 675. Чипсетът, в пакет с 6 GB RAM, перфектно се справя с работните задачи, а също така ви позволява да стартирате повечето от най-тежките игри на максимални настройки. 

От допълнителните услуги може да се отбележи наличието на NFC, скенер за отпечатъци и поддръжка на всички LTE диапазони.

Камера

Тройната система за обективи всъщност е основната характеристика на Vivo V15 Pro, тъй като произвежда качество, почти сравнимо със скъпите водещи устройства. 

Основният модул с резолюция 48 Mp се справя отлично с дневните и нощните снимки, допълнителната „широкоъгълна“ на 12 MP ви позволява да правите добри панорами, а сензорът за дълбочина е отговорен за ефекта bokeh. Приложението на камерата има много настройки, които ви позволяват да получите добър резултат възможно най-бързо. 

Предният модул с разделителна способност 32 MP служи за селфи и видео комуникация.

Платформа

Vivo V15 Pro е оборудван с Android 9, интерфейсът работи стабилно и без никакво забавяне. 

Ремонт на Vivo V15 Pro

В сервизен център GSMservice се извършва: 

 • подмяна на дисплей/стъкло; 
 • пълна подмяна на модули (дисплей, тачскрин и стъкло); 
 • ремонт или подмяна на захранващ конектор; 
 • ремонт или подмяна на корпуса; 
 • почистване и възстановяване на телефон след попадане на вода; 
 • запазване и възстановяване на данни; 
 • ремонт на бутона за включване; 
 • ремонт на дънната платка и др. 

Работим на достъпни за пазара цени, които несъмнено ще задоволят и вас. Не си струва да рискувате живота на устройството си, като се доверявате на неоторизирани сервизи, дори ако това би ви струвало доста евтино. 

В крайна сметка след неправилно извършен ремонт може да ви се наложи просто да си купите нов телефон. 

При нужда можете да се обадите на посочените телефони, а ние от своя страна да ви консултираме относно възникналата повреда. 

При над работят отлични майстори,  професионалисти с огромен опит в ремонта на смартфони, таблети, фотоапарати и други съвременни технологии. 

За всички ремонтни дейности от наша страна се издава гаранция, която да осигури вашето спокойствие!