Ремонт на Meizu M10

Компанията Meizu, след многото китайски устройства на пазара, сега преминава през не най-добрите си времена. 

Въпреки това, корпорацията се опитва да се справи с продължителната криза и продължава да предлага на купувачите интересни и оригинални устройства. 

Днес в нашия преглед е Meizu M10, новост в света на“ бюджетните“ смартфони. В рамките на описанието ще разгледаме ключовите плюсове и минуси на устройството, ще го сравним с аналозите и ще ви предложим да направите съзнателен и информиран избор. 

Топ 5 на  Meizu M10

  • 3GB RAM
  • добър процесор
  • Отличен капацитет на батерията
  • IPS екран
  • скенер за отпечатъци

Дизайн

Външно, Meizu M10 е строг удължен моноблок, изработен от поликарбонат. 

Качеството на монтажа е на височина, всички части са идеално прилепнали един към друг. 

Основната камера се намира в горната лява част на задния капак, в средата му има скенер за отпечатъци. В долната част виждаме микро-usb конектор за зареждане и основен високоговорител, в горната част има вход за слушалки. В десния край са основните бутони за управление и слота за инсталиране на SIM карти и MicroSD. 

Формовият фактор на дисплея е без рамки, предната камера е скрита зад „капчица“, което е елегантно к красиво, и все повече се налага сред новите устройства на пазара. 

Дисплей – IPS-матрица с HD резолюция

Качеството на екрана е добро, има задоволителен запас от яркост, наситено цветопредаване и близки до максималните ъгли на гледане. Има безвъздушен слой, осигуряващ лесна работа при контакт със слънчева светлина и добро защитнопокритие.

Батерия

Капацитетът на вградената батерия в Meizu M10 е 4000 mAh. 

С оглед на не най-високата резолюция, батерията издържа до ден и половина напълно автономна работа, така че няма да имате проблеми с това.

Изпълнение

Основният чипсет в Meizu M10 е процесорът Helio P25, бюджетен чипсет, който все пак може да се справи добре дори с тежки 3D игри, но при минимални настройки. 

От допълнителните функции може да се отбележи качествен скенер за отпечатъци, поддръжка на LTE и стабилно работещ GPS. 

Като цяло, според техническия компонент, Meizu M10 може да се нарече добър бюджетен апарат.

Камера

Двата допълнителни модула имат резолюция от 2 Mp, (резолюция на основната камера от 12 MP) така че тяхната практичност по принцип е под въпрос. Да, благодарение на сензора за дълбочина ефектът на Боке се оказва по-изразен, но общото качество на матриците трудно може да се нарече наистина добро. 

Камера работи перфектно в светъл ден и в условия, с естествена светлина, но вечер и през нощта, картина се превръща в “мозайка”. 

Въпреки това, за цената си, качеството е доста прилично, но по-добре би било Meizu да не преследва тенденциите, а да направи един добър обектив. 

Предният модул е подходящ за видеовръзка и селфи изображения.

Платформа

Устройството е завършено с Android 9, няма актуализации, графичната обвивка работи стабилно и без забавяне. 

Ремонт на Meizu M10

Ремонт на телефон Meizu M10 се провежда с помоща на специализиран хардуер и качествени резервни части. За всички извършени ремонтни дейности се издава гаранция. 

Ние с готовност ще се справим с ремонта на вашият смартфон. Сервизите ни са оборудвани с модерни средства, а служителите ни имат зад гърба си голям опит в поправката на различна техника. 

За допълнителни въпроси ни потърсете на показаните телефони или на мястов в удобно за вас време. Наш оператор бързо ще отговори на вашите въпроси, просто ни потърсете! Очакваме ви!