Ремонт на Motorola One Action

Нека поговорим за Motorola One Action, ярък представител на средната ценова категория, с „чипове“ характерни за водещите устройства, които определено заслужава вниманието ни. 

Топ 5 на Motorola One Action

  • широкоъгълна екшън камера
  • Чипсет Exynos 9609
  • широкоекранен FullHD екран
  • 128 GB вътрешна памет
  • NFC

Дизайн

Освен на качеството на изпълнение Motorola One Action може да се похвали с минималистичен силует за предната камера и почти безрамков екран. 

Устройството има защита от прах и влага.

В долния край е type-c и основният високоговорител, в горната част виждаме жак за слушалки и микрофон, вляво хибриден слот за SIM карти и microSD, а вдясно-функционални клавиши. 

Дисплей

Екранът в Motorola One Action е направен в доста рядък и практически не представян в този ценови сегмент формат 21:9, благодарение на който смартфонът не само лежи по-добре в ръката, но и приятно променя впечатленията от филми и игри, което ви позволява да използвате повече пространство.

Батерия

Капацитетът на батерията не е най-високият 3500 mAh, но благодарение на качествената оптимизация смартфонът ще работи през деня и възможността за бързо зареждане ще запълни запасите за по-малко от час.

Изпълнение

За операциите в Motorola One Action отговаря чипсет Exynos 9609. В допълнение към чипсета има 4 GB RAM, което е достатъчно за стабилна и безпроблемна работа. 

От Допълнителните „екстри“ може да се отбележи бърз скенер за отпечатъци, пълен NFC, поддръжка на всички LTE ленти и стабилна GPS работа. 

Камера

Най-важното е, че тройната система на камерите ви позволява да правите подробни и качествени снимки дори в движение, благодарение на компетентната оптична стабилизация. 

Три модула, с резолюция 16 (широкоъгълна), 12 и 5 Mp(сензор за дълбочина), съответно, са заточени за заснемане на видео, но и с фотография се справят в пъти по-добре от стотици устройства в този ценови диапазон. 

Смартфонът прави богати снимки както през деня, така и през нощта, приятно изненадващи, а дори и малко поразителни (особено като се има предвид цената). 

Предният модул има резолюция от 12 MP, той също е широкоъгълен, така че „самоснимките“ ще бъдат наистина висококачествени. 

Motorola One Action е добър вариант за връщане  на предишното величиена Motorola. 

Това устройство може да се препоръча на всички, но по-специално на феновете на филми и мобилна фотографияи, защото за тези цели смартфонът  е „изпомпан до пълна степен“.