Ремонт на Google Pixel 3А

Американският гигант успя да изобрети Windows за мобилни устройства, осигурявайки съществуването на напълно свободна за използване операционна система, която се гордее със свободата, която никога не е била постигната в алтернативните устройства. 

Топ 5 на Google Pixel 3А

  • Google Camera
  • OLED дисплей
  • мощен процесор
  • Бързо зареждане 18w
  • Active Edge Технология

Дисплей

За Google Pixel 3А беше избран най-елегантният FullHD OLED дисплей. Този екран има максимални ъгли на гледане, наситени цветове, отличен запас от яркост и отлични отразяващи фактори, благодарение на които устройството е приятно и удобно да се използва дори в условията на пряка слънчева светлина върху дисплея.

Плътността на пикселите също се стреми към максимум, осигурявайки ясна картина без най-малък намек за „пикселизация“.

Батерия

Въпреки факта, че обемът от 3000 mah не може да се нарече „златен стандарт“ в света на мобилните устройства, тя изцяло се отплаща със собствените си услуги по оптимизация за спестяване на енергия и бързо зареждане. Зареждане на батерията се компенсира за 40-50 минути чисто време за изчакване. 

Изпълнение

Сърцето на устройството е процесорът Snapdragon 670, модерен чипсет от средния ценови диапазон, който осигурява достатъчно производителност за повечето приложения. Игрите отиват на максимални параметри, ежедневните програми се изпълняват без проблеми и бъгове. От допълнителните характеристики можем да отбележим наличието на NFC, най-новата версия на Bluetooth модула, поддръжка на всички LTE-диапазони и бърз GPS.

Камера

Това, с което Google Pixel 3А може да се похвали, е качеството на основната бленда. Отлична светочувствителност, изобилие от всевъзможни опции и настройки, превъзходно качество на снимане в условия на недостатъчно осветление, всичко това осигурява Google Pixel 3A. Ако търсите за себе си телефон, който без никакви трудности да прави възхитително снимки, тогава определено ви препоръчвам да купите това устройство.