Ремонт на вашият смартфон – доверете се на GSMServiza

Компактни, мобилни, незаменими, многофункционални – тези и още десетки други думи могат да се кажат за постоянните жители на нашите джобове и чанти — телефоните. Всяка година те се изпълват с нови и нови възможности, което ни позволява не само да общуваме, но и да правим снимки, да играем, да използваме социални мрежи и дори GPS навигация. Те са нашите незаменими спътници и за много хора са просто жизненоважни. Въпреки това, ние започваме да разбираме истинското значение на нашите телефони само когато те се счупят и престанат да изпълняват постоянно функциите, от които се нуждаем.

Какви услуги предлагаме?

GSMservice

Повреда или нарушаване на работата на вашия смартфон ще бъдат отстранени, когато се свържете с нашия отдел. Ние извършваме ремонт на телефони с различни операционни системи: Android, iOS, Windows Phone. 

Списъкът на предоставяните услуги включва:

  • Ремонт на високоговорител и микрофон;
  • Отстраняване на неизправности с мрежата ;
  • Диагностика на причините за замръзване на телефона и тяхното отстраняване на грешки;
  • Ремонт и подмяна на тъчскрийн, екран;
  • Ремонт и подмяна на части на корпуса;
  • Почистване в резултат на наводняване на устройството;

Цената се определя индивидуално, в зависимост от естеството на повредата, модела на вашия смартфон и необходимостта от допълнителни части (например подмяна на тъчскрийн).

Ние работим с устройства от различни производители (HTC, Sony, Samsung, Nokia и други).

Предимствата на нашия сервизен център

Сервизен център GSMservice е лесен за намиране на картата, разположен в непосредствена близост до метростанция и в пресечната точка на автобусните маршрути. 

Обръщайки се към нас, ще поставите вашето устройство под защитата на нашия опит и професионализъм, което със сигурност ще има благоприятен ефект върху резултата!