Ремонт на HTC Desire 630

HTC може да зарадва изтънчената публика с прекрасни устройства в различни ценови категории. HTC Desire 630 е средно бюджетен телефон с поддръжка на две SIM карти и отличен дизайн. При разработването на дизайна компанията се ръководи от най-новите тенденции в уличната мода. Стана много интересно, нали?!

Топ 5 на  HTC Desire 630

  • интересен младежки дизайн;
  • 5-инчов SuperLCD дисплей
  • брандиран звук на BoomSound;
  • поддръжка на 2 SIM карти;
  • широкообхватни камери.

Дизайн

HTC Desire 630 изглежда типично за компанията: широки рамки отгоре и отдолу, двоен стерео високоговорител на предния панел, механични ключове на десния ръб и голяма шпионка на камерата отзад. Мнозина критикуват HTC за логото под дисплея. Те биха могли да го направят и без него, което значително намаляване на размерите на устройството. От друга страна, стерео високоговорителите на BoomSound са доста големи, но звучат много силно, наситено и без най-малките хрипове.

Дисплей

Потребителят ще разглежда интернет страници и друга важна информация на 5-инчов SuperLCD дисплей с HD резолюция и способност да показва над 16 милиона цвята. Плътността на пикселите е 320 ppi. Екранът поддържа до 10 едновременни докосвания.

Телефонът има сензори за автоматична яркост и близост, които се задействат незабавно и следователно не трябва ръчно да настройвате интензивността на подсветката.

Батерия 

Батерията на 2200 mAh честно казано е малко за продължителна употреба на устройството при максимално натоварване. Въпреки режима на пестене на енергия, загубата на няколко ценни процента ще се почувства от потребителите осезаемо.

Ще трябва да изчакате около 2 часа, докато смартфонът възстанови „силата“ си напълно.

Производителност и звук

HTC Desire 630 е изграден на 4-ядрената платформа Quallcomm Snapdragon 400 (4×1, 6 GHz). Като видео усилвател използва чип Adreno 306, което позволява да се покаже най-високо качество на картината. Интерфейсът работи гладко и без забавяне. 

Телефонът получи 2GB RAM и 16GB постоянно съхранение. Тя може лесно да се разшири чрез microSD карти. 

Desire 630 получи стерео високоговорители с профил BoomSound, които бяха заимствани от флагмана HTC One M9. На второ място, апаратът има Hi-Res аудио сертифициране и поддръжка на стандарта DolbyAudio 4 за слушалки за свързване. 

Камера

2 модула са отговорни за заснемането. Основен на 13 MP с BSI сензор, автофокус и бленда f/2.2. Предният е с 5-мегапикселова матрица и цял набор от възможности.

Основната камера прави страхотни снимки при слънчево време. За подобряване на изображението е предвидена пълна HDR поддръжка.

Искате ли да заснемете панорама? Запис на FullHD видео? 

Няма проблем. Ще се изненадате приятно!

Можете буквално в движение да коригирате тона и свежестта на кожата.