Ремонт на HTC 10

Какви са добрите водещи смартфони на HTC? Те са мощни, интересни, предлагат милион забавни функции и са забележителни на всяко събитие. 

С HTC 10 е точно такава ситуация. Компанията се опитваше да създаде нещо оригинално и да докаже на останалите, че все още е на повърхността. Въпреки това, глупавите критици все още започнаха да сравняват смартфона със Samsung S7, търсейки някои митични прилики. 

Топ 5 на HTC 10 

  • необичаен дизайн и метален корпус;
  • водещата платформа Snapdragon 820;
  • поддръжка за бързо зареждане Quick Charge 3.0;
  • феноменално качество на снимане и звук;
  • отличен 5,2″дисплей.

Дизайн

Първото нещо,на което веднага се обръща внимание, когато гледате HTC 10, е липсата на „тройна рамка“ и лого на предния панел. Всъщност нищо не се е променило, но смартфонът е с чисто нови цветове. Лицевата част стана по-изчистена, като само внушителната шпионка на предната камера се откроява на фона на общата идилия.

Дисплей

HTC традиционно прилага IPS матрици в своите смартфони, като ги нарича SuperLCD. Диагоналът на този екран е 5,2 “ при резолюция 2560×1440 точки. Плътността на пикселите е огромна-565 ppi. Ъглите на гледане са близо до 180 градуса, няма инверсия на цветовете. В настройките можете да изберете една от двете настройки или да калибрирате дисплея по свое усмотрение. 

Батерия

Да се оборудва това устройство с посредствена батерия би било смешно. Инженерите помислиха и поставиха батерия от 3000 mAh. По отношение на нивото на автономност HTC може да се сравни със Samsung S7: средно време на работа от около 20 часа с постоянно включен интернет, систематични обаждания, съобщения и слушане на музика.

За спестяване на енергия се използват 2 режима за пестене на енергия: нормален (изключва вибрациите и намалява яркостта) и критичен (намалена честота на процесора, изключване на повечето сензори, спиране на синхронизацията, ограничен набор от приложения). Също така не изпомпва адаптер за 2,5 и с поддръжка на Quick Charge 3.0. Той ще възстанови телефона за 1.5 часа.

Камера 

Най — интересното нещо за HTC 10 е камерата. Основният 12-мегапикселов модул с BSI сензор, апертура f/1.8 и размер на пикселите 1.55 μm получи поддръжка за технологията UltraPixel2.

Оптична стабилизация, двойна светкавица с различни тонове и лазерно фокусиране са налице. Сензорът има огромен потенциал. 

Предната част е с 5 MP, бленда f/1.8, автофокус и дори оптична стабилизация на разположение. Фокусирането обаче може да изиграе лоша шега, тъй като „мисли“ за около 2 секунди. Иначе всичко е наред.

Смартфоните от последните поколения са високотехнологични устройства, които изискват специален подход. Арсеналът на сервизен център Gsmservice има най-модерното оборудване за диагностика и ремонт на смартфони HTC 10.

Преди да поръчате услугa при нас, можете да получите допълнителна информация на посочените телефони в сайта. 

Сервизен център Gsmservice – направете правилния избор! Ние ви очакваме!