Как да премахнете заключването за активиране на iCloud без Apple ID и парола

Може да сте се объркали, когато за първи път сте чули за iCloud Activation Lock. Ако е така, не сте сами. Много нови или използвани потребители на iPhone обикновено се сблъскват с този проблем. И така, какво е iCloud Activation Lock? Как да премахнете iCloud заключване без парола?

Какво представлява iCloud Activation Lock?

Activation Lock е функция, разработена от Apple, за да попречи на някой друг да използва вашия iPhone, ако той бъде загубен или откраднат.

Ако сте настроили акаунт в iCloud и сте включили Find My iPhone, заключването на активиране се включва автоматично. Ако вашият iPhone / iPad има iCloud Activation Lock, ще ви е необходим Apple ID и парола, за да го активирате. Така че въпросът е:

„Мога ли да премахна iCloud Activation Lock без парола?“

Отговор: „Да“

Тази статия има някои полезни начини за премахване на iCloud Activation Lock без парола, така че просто изберете този, който работи най-добре за вас.

Използване на професионална програма за заобикаляне на заключването за активиране на iCloud без парола

Има специални програми за заобикаляне на заключването iCloud. iMyFone iBypasser е един от тях, създаден е да заобиколи заключването на активирането, за да можете да получите пълен достъп до заключения си iPhone.

Основни характеристики на iBypasser:

 • Премахнете екрана за заключване на активиране iCloud от устройства с iOS без Apple ID или парола.
 • Поддръжка за iPhone от 5S до най-новите устройства.
 • Ще можете да използвате вашето iOS устройство и всички функции с изключение на разговори, клетъчна комуникация.

Важно !!!!! Този метод е много сложен и може да доведе до проблеми във вашето устройство. Потърсете сервиз, който да се справи с трудната работа, вместо вас.

Поддържани модели

Поддържани версии на iOS: iOS 12.3 и по-нови, включително iOS 13.5 (с изключение на iOS12.4.5,12.4.6 и 12.4.7).
Поддържани устройства с iOS

iPhone: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s;
iPad: iPad 5-то поколение (2017), iPad 6-то поколение (2018), iPad 7-мо поколение (2019), iPad mini 2 (2013), iPad mini 3 (2014), iPad mini 4 (2015), iPad Air (2013), iPad Air 2 (2014), 12,9-инчов iPad Pro 1-во поколение (2015), 12,9-инчов iPad Pro 2-ро поколение (2017), 9,7-инчов iPad Pro (2016), 10,5-инчов iPad Pro (2017);
iPod touch: iPod Touch 6, iPod Touch 7

Официални начини за премахване на заключването за активиране на iCloud

Помолете Apple за помощ, ако притежавате – Ако притежавате устройство за заключване на активиране iCloud, можете да използвате този метод, за да разрешите проблема. Apple ще отключи iCloud Activation Lock без парола за вас при определени обстоятелства:

Покажете на Apple, че притежавате iPhone и потвърдете покупката и опаковката. Можете да покажете разписката си.
По време на проверките Apple също ще види дали iPhone е откраднат или липсва. Ако е така, Apple няма да помогне за отключването на iCloud. Ако не можете да докажете, че сте законният собственик, Apple също ще откаже да отключи вашия iCloud. Следователно, доколкото е възможно, покажете всички доказателства, че притежавате и имате пълни права върху iPhone. Обикновено Apple ще ви помогне да премахнете Activation Lock безплатно, ако сте закупили своя iPhone по официален начин. Но ако сте закупили използван iPhone онлайн, заявката на Apple може да не помогне.

Отключване на iCloud

Отключете дистанционно iCloud с Find My iPhone

Ако предишният собственик не е наоколо, но сте свързани, можете да го помолите да премахне заключването за активиране на iCloud, като премахнете дистанционно iPhone от текущия акаунт в iCloud

Свържете се с предишния собственик и го помолете да изпълни следните стъпки:

 • Стъпка 1: Отидете на icloud.com.
 • Стъпка 2. Влезте в сайта, като използвате вашия Apple ID и парола.
 • Стъпка 3: Щракнете върху Намери iPhone.
 • Стъпка 4: Щракнете върху „Всички устройства“.
 • Стъпка 5. Изберете устройството, което искате да премахнете от вашия iCloud акаунт.
 • Стъпка 6: Ако е необходимо, щракнете върху „Изтриване на iPhone“.
 • Стъпка 7: След като премахнете устройството, щракнете върху „Премахване“.

Също така има възможност собственикът или продавачът да забравят паролата. Ето един лесен начин да възстановите паролата си.

Стъпка 1: Отидете на официалния уебсайт на Apple и изберете „Забравен Apple ID или парола“.

Стъпка 2: Въведете вашия Apple ID. След това изберете да нулирате паролата си и щракнете върху Продължи.

Стъпка 3: нулирайте паролата си според вашата ситуация.

Ако акаунтът ви е настроен за въпроси за сигурност, щракнете върху „Отговор на въпросите за сигурност“, за да нулирате паролата си.
Ако използвате двуфакторно удостоверяване, можете да щракнете върху Reset My Password и да въведете еднократния цифров код, който Apple ви изпраща.

Онлайн услуга за отключване iCloud

Ако не можете да използвате гореспоменатите безплатни методи или не искате да отключите iCloud и да използвате устройството напълно. Има специални онлайн услуги, където можете да опитате да премахнете заключването за активиране без парола. Една от тези услуги е нашият уебсайт. Трябва само да предоставите модела на вашето устройство и IMEI номера.

Трябва да знаете нещо или две за нашата услуга:

 1. GSMServiza е готов да разреши всички проблеми с блокирането. Можете да се свържете с нас директно.
 2. Като водещ уебсайт за отключване на телефони, ние сравняваме цените с всички добросъвестни конкуренти.
 3. Всички наши услуги са покрити от 100% гаранция за връщане на парите. Ние предоставяме такава гаранция, за да дадем на клиентите увереност в използването на услугата.
Премахване на заключването на iCloud
Разкодиране на iCloud